14.3 C
Amposta

El Parc Natural del Delta i els equipaments patrimonials sumen esforços per millorar-ne la promoció

El Parc i el Museu de les Terres de l’Ebre impulsen un passaport que permetrà als visitants del delta gaudir d’una sèrie d’avantatges als principals centres i equipaments patrimonials i culturals de la zona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Parc Natural del Delta de l’Ebre, juntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre, estan impulsant una campanya de promoció titulada “Descobreix el Delta de l’Ebre visitant els seus equipaments patrimonials“, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta campanya ofereix als visitants una sèrie d’avantatges per gaudir dels diferents museus i centres d’interpretació del Delta de l’Ebre, com la Torre de l’Ermita de l’Aldea, el Museu de les Terres de l’Ebre, la Casa de Fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre, entre altres.

Els visitants rebran un passaport que els permetrà gaudir de descomptes en les entrades o visites personalitzades als diferents equipaments patrimonials. A partir del primer segell de visita d’un equipament, els visitants obtindran un 50% de descompte en la resta d’equipaments, excepte al MónNatura (on el descompte és del 10%) i al Molí de Rafelet (on el descompte és del 25%). A partir de set segells, els visitants podran gaudir de visites exclusives als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre o del Museu de les Terres de l’Ebre.

Per als visitants que aconsegueixin tots els segells, hi haurà un sorteig de dues places per assistir a la jornada anual d’anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre a la Reserva Integral de la Punta de la Banya.

Aquesta campanya s’emmarca en les accions de desenvolupament de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Delta de l’Ebre i en el programa de Museu de Suport Territorial del Museu de les Terres de l’Ebre. Recentment, el parc ha renovat la seva acreditació a la CETS per tercer cop.

Redacció – Ll. F.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -