14.3 C
Amposta

El País Valencià reobre l’oci nocturn i elimina el toc de queda i el límit en les trobades socials

La Generalitat Valenciana reobre l'oci nocturn amb limitacions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des d’aquest dimarts el País Valencià ja no té límit en les trobades socials ni toc de queda. La Generalitat Valenciana aplicava el confinament nocturn en 68 municipis, entre els quals València, des del 17 d’agost. També decau el límit de 10 persones per a les trobades socials, tant a l’espai públic com privat. Reobre l’oci nocturn fins a les 3 de la matinada, tot i que encara que amb limitacions: sense ball, aforament limitat a un 50% i només es podrà estar a la barra per endur-se la consumició. Les discoteques podran servir begudes fins a les 2.30 hores.

A partir d’aquest 7 de setembre també s’ampliarà l’aforament als interiors de bars i restaurants, que passa de 6 a 8 persones com a màxim per taula i es manté el límit de 10 a l’exterior. A banda, en els esdeveniments de l’aire lliure l’aforament màxim es fixa en 3.000 persones, la meitat si és a l’interior. En els actes esportius, com la Lliga de futbol o l’ACB, s’amplia l’aforament fins al 60% en el cas dels estadis, fins a un màxim de 20.000 persones. Als pavellons tancats, la capacitat màxima és del 40%, amb un topall de 4.000 espectadors.

Les noves mesures estaran vigents tres setmanes, fins al 27 de setembre, i entren en vigor just després del final de les Falles, que aquest 2021 s’han celebrat, excepcionalment, el mes de setembre.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -