14.3 C
Amposta

El networking Odisseu busca joves professionals de la comunicació i el màrqueting de les Terres de l’Ebre

La trobada de dissabte a Tortosa els posarà en contacte amb empreses amb necessitats comunicatives

El més vist

- Advertisement -
El networking Odisseu celebrarà la quarta trobada aquest dissabte al viver d’empreses de Tortosa i se centrarà en l’àmbit de la comunicació i les oportunitats de creixement d’aquest camp.
La jornada vol posar en contacte joves professionals de la comunicació i el màrqueting de les Terres de l’Ebre amb iniciatives i empreses del territori que tinguin necessitats comunicatives, com la gestió de webs i xarxes socials, o el comerç electrònic. Els participants podran compartir experiències i sinergies a través de tallers, diàlegs i col·loquis, aquests sobre iniciatives que han sorgit a l’Ebre (Diàspora Ebrenca, Surtdecasa, Vèrtex Comunicació i FITES). La participació en el networking és gratuïta, però cal inscriure-s’hi.
El networking pretén crear una xarxa on tothom es conegui, “els que busquen treball i els que n’ofereixen”, per construir “oportunitats bilaterals”, evitar que el jovent marxi a treballar fora i que les empreses i entitats trobin “gent formada quan la necessiten”. El projecte Odisseu es va començar a implantar a les Terres de l’Ebre el 2012, amb una diagnosi territorial. El primer networking va tenir lloc el 2016 a la Ribera d’Ebre, el 2018 es va fer a Amposta i el 2020 a la Sénia i Amposta.
Font: ACN
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -