14.3 C
Amposta

“El Monstre de Colors” és l’obra escollida per Xarxa Ulldecona per a la reobertura del Teatre Orfeó Montsià

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La programació familiar de la Xarxa Ulldecona torna al Teatre Orfeó Montsià després de sis mesos d’absència per la pandèmia de la covid-19. El dissabte, 3 d’octubre, a les 18.00 h, el Teatre recuperarà així els espectacles a l’interior de l’equipament, això si, amb aforament reduït i totes les mesures de seguretat oportunes.

Per a la l’obertura de la nova temporada, la Xarxa Ulldecona ha apostat per una de les propostes més exitoses de la literatura infantil, èxit assolit durant els primers dos mesos de l’any a Barcelona, “El monstre de colors”. Es tracta d’un conte de l’il·lustradora i disenyadora gràfica, Anna Llenas, una producció de Transeduca i Tutatis que ara es presenta als escenaris, amb dues actrius a escena, on transmeten sentiments d’empatia i al mateix temps permet facilitar als més menuts de casa les diverses emocions.

Una altra de les autores destacades que arribaran aquesta temporada a Ulldecona és la també il·lustradora Raquel Díaz Reguera. Junt amb Paco Mir (Tricicle) han creat una obra divertida i encisadora sobre l’autoestima, “Jo vaig amb mi“, un espectacle, a més, recomanat per l’Institut Català de les Dones, i que es representarà a Ulldecona el dissabte 7 de novembre. L’obra, que es va estrenar al gener al Teatre Poliorama de Barcelona i que també va haver de parar al mes de març per la pandèmia, està interpretada per Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruiz.

La programació continuarà el 12 de desembre amb un clàssic, però amb una visió nova i estimulant del conte de Perrault “Polzet“ de la companyia Zum Zum Teatre,  espectacle que es va haver d’ajornar la passada temporada. La versió en català de “Polzet“ és obra de l’escriptora especialitzada en literatura infantil i juvenil, Anna Manso, Jesús Agelet, un dels actors més emblemàtics del Joglars, i Ramón Molins, director de la mateixa companyia.

Al gener, el Teatre Orfeó acollirà l’estrena de “Glam“, amb una de les magues catalanes de més projecció, la “Maga Melanie”. Així, es presentarà a Ulldecona el nou espectacle, que recull els reeixits números de màgia del show televisiu Got Talent. Per a aquesta funció, hi haurà dos sessions, a les 17h. i a les 19h. per tal de garantir la seguretat.

També al gener, la companyia “Giramàgic” oferirà un viatge oníric de titelles, màgia i moviment amb “Hai, la pescadora de somnis”. L’obra compta amb una selecció musical del percussionista i compositor Mario Cortizo i amb fusió de teatre visual i objectes fets a mà.

Atesa la situació excepcional, la venda d’entrades per a totes les funcions només es pot fer Online a través de www.ulldeteatre.org. No hi haurà taquilla el dia dels espectacles. Es recomana als espectadors assistir uns trenta minuts abans per cumplimentar els protocols sanitaris. L’Ajuntament d’Ulldecona ha dissenyat un acurat dossier amb les mesures a aplicar per garantir la seguretat de tothom, convertir el teatre municipal en un espai segur, fent una aposta clara per mantenir l’activitat cultural al municipi.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -