14.3 C
Amposta

El molí de Cercós i la Biblioteca protagonitzen els gots reutilitzables de la Festa del Mercat d’Amposta

La il·lustració ha estat feta per l'artista ampostí Hernán en H

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els gots reutilitzables de la 16a edició de la Festa del Mercat a la Plaça tindran com a protagonistes la xemeneia del molí de Cercós i la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, i la il·lustració ha estat feta per l’artista ampostí Hernán en H.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, reafirmava l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat: “És una acció que vam començar a implementar fa uns anys en diferents actes propis, i la Festa del Mercat és un lloc idoni per a l’ús dels gots reutilitzables, al qual sumem realçar el patrimoni històric, amb els molins com a protagonistes d’aquesta edició de la festa, i l’aposta pel talent local“.

En aquesta tercera edició dels gots reutilitzables n’hi haurà un total de 8.000 unitats. La regidora d’Acció Climàtica, Núria Marco, afirmava que “cada vegada n’adquirim menys perquè la ciutadania tenim més integrat que el poden tornar a fer servir en una nova edició“. Marco afegia també que aquesta acció ajuda a mantenir la zona pública neta de residus, així com agraïa la participació de la ciutadania i els restauradors.

Com a novetat, aquest any l’adquisició i devolució dels gots serà a les mateixes tavernes de la festa. Els gots tenen un cost d’un euro, que es retornarà amb la devolució del got, sempre que sigui d’alguna de les edicions de la festa, amb la il·lustració del Pont, el Mercat o la Biblioteca. En total, el consistori compta amb uns 20.000 gots de les diferents edicions.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -