14.3 C
Amposta

El K10 Sushi obre les portes a Roquetes fusionant tecnologia i tradició japonesa

L'obertura d'aquest establiment ha suposat la creació de trenta llocs de treball

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La gastronomia a Roquetes entra en una nova era amb l’arribada de K10 Sushi, un bufet lliure de menjar que promet una experiència culinària única, que combina sabors japonesos amb la tecnologia robòtica.

Aquest establiment, situat en un ampli local de 1.300 metres quadrats al polígon de la Ravaleta, a tocar de la carretera C-12, ha obert les portes aquest dimecres per oferir als comensals una proposta gastronòmica inèdita. La singularitat d’aquest lloc rau en el fet que el menjar japonès és servit per màquines que respecten les “Tres Lleis de la Robòtica” d’Isaac Asimov. Això significa que les màquines estan programades per obeir a l’ésser humà i no causar-li mal, creant una experiència gastronòmica que recorda les històries de ciència-ficció on les màquines serveixen a la humanitat.

Aquesta inauguració no només representa un avenç en la gastronomia local, sinó que també ha suposat la creació de trenta llocs de treball per als residents de Roquetes. A més, el local té una capacitat per a 300 comensals, oferint un espai ampli i còmode per als visitants.

L’horari d’obertura de K10 Sushi és de 12.45 a 16 hores i de 20 a 23.30 hores, cada dia de la setmana, garantint així l’accessibilitat per a tots els amants de la gastronomia.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -