14.3 C
Amposta

El jurat escull el Priordei de Margalef com el millor oli gastronòmic del concurs de tast de Jesús

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’oli d’oliva verge extra Priordei-Rojal d’Agro Foods & Comerce de Margalef ha obtingut el premi com a Millor Oli Gastronòmic del Concurs als Tasts dels Olis de les Terres de l’Ebre de Jesús.

Un jurat format per set persones molt vinculades al món de la gastronomia van poder degustar els millors olis del concurs de tast, valorant aspectes que cal tenir en compte pensant en una destinació final molt específica, la d’una taula d’un restaurant. En aquest sentit, els membres del jurat puntuarien aspectes com sabor, olor, textura, i qualitat.

Els encarregats de la valoració van ser el sommelier Xavier Campo, el cuiner Joan Forcadell, el sommelier i director del Restaurant-Hotel Diego de Santa Bàrbara, Diego Arasa, el cuiner i propietari dels restaurants Lakinoa i Ember’s de Tortosa, Cristian López, Jordi Rius, secretari DO Terra Alta, Josep Maria Audi, president del jurat del concurs de tast, i Jordi Bort, membre de la comissió organitzadora de la Fira de l’Oli la Garrofa de Jesús. L’oli guanyador,

Priordei de varietat rojal, havia obtingut al concurs general de tast el primer premi en la categoria al millor oli verge extra de les Terres de l’Ebre sense DO.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -