14.3 C
Amposta

El Govern de l’Aldea lamenta que l’oposició plantegi part de la seua estratègia política en “manipular la realitat de la gestió municipal”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Govern de l’Aldea mostra la seua decepció per la “manipulació i la falsedat d’algunes declaracions d’Endavant l’Aldea ERC”, en un comunicat emès aquest dimecres. Des del grup municipal de Junts per l’Aldea volen fer palesa la “manca de serietat del grup de l’oposició” i també “la seua falta a la veritat a l’hora de traslladar la informació a la població”. El Govern de l’Aldea creu que “la manipulació de les dades que publiquen a la seua revista o a les seues xarxes, fa que hagin travessat una línia que mai s’havia d’haver creuat: el respecte, el dret a la intimitat personal, la seriositat i rigor que ha d’ostentar tot aquell digne del seu càrrec de regidor/a”.

Junts per l’Aldea en el comunicat creu que “en l’oposició no tot s’hi val, les aldeanes i aldeans, no es mereixen aquest tipus de crispació a la política municipal i aquí no ens trobaran, però sí que sortirem a alertar les vegades que faci falta per desmentir les manipulacions que sempre els han acompanyat.”

El grup municipal de Junts per l’Aldea acaba l’escrit dient: “estem per treballar per l’Aldea, per tots i cadascun dels nostres veïns i veïnes, els que ens han donat la responsabilitat del càrrec que ocupem i els que no, perquè volem ser el govern de tots, som un govern de tots. Un Ajuntament de tots i per a tots, aquest és el nostre principal objectiu. Impulsem l’Aldea!”

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -