Tots els gols

El Godall segueix amb la bona dinàmica amb 10 punts dels 12 darrers

Els d’Aviñó ja tenen la salvació a tocar després de golejar al camp del Santa Bàrbara

Dos conjunts en situacions molt diferents, mentre que els locals ja tenen un percentatge altíssim complit, els verdets necessitaven continuar sumant per sortir de les zones perilloses de la taula.

Un partit molt treballat pels del Godall que va ser superior en tots els aspectes del joc, tot i això va ser el Santa Bàrbara qui va acabar ajudant al conjunt verdet després que Jordi Ventura, jugador del Santa Bàrbara, acabés anotant a favor dels d’Aviñó. La reacció del Godall encara superior quan Aleix Royo faria moure una vegada més el marcador, resultat en el qual s’arribaria al descans. Ala segona part més del mateix, el Godall en faria dos més per arribar a establir el 0-4 al minut 72 de joc, amb Gerard Balada i Miquel Callarissa com a protagonistes. Tot i la superioritat els locals van aprofitar que el Godall ja veia la feina feta per maquillar el marcador amb dos gols, obres de Jordi Roda al minut 78 i Amado Clotet al 84.

Examen dels difícils per al Godall que la setmana que ve rebrà a un conjunt amb una inèrcia molt pareguda, els d’Aviñó és veurant les cares amb els de Bartolo Meca. Pel que fa al Santa Bàrbara viatjarà a Corbera d’Ebre on els dos conjunts també tenen una situació similar, aconseguir aquests pocs punts per aconseguir matemàticament la salvació.

Robert Aviñó és el tècnic del Godall:

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close