14.3 C
Amposta

El Frame Film Festival arriba a Sant Jaume d’Enveja amb una selecció de 20 curtmetratges

Sant Jaume d'Enveja es prepara per a un cap de setmana ple de cinema amb aquest esperat festival itinerant

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’esperat Frame Film Festival arriba a Sant Jaume d’Enveja els propers 28 i 29 d’octubre. Aquest festival itinerant de curtmetratges, que recorre diferents localitats, arriba a Sant Jaume d’Enveja per oferir una selecció de 20 curtmetratges d’alt nivell nacional, dividits en 4 sessions.

Amb l’entrada totalment gratuïta, els cineastes i amants del cinema de Sant Jaume d’Enveja tindran l’oportunitat de gaudir de l’art del curtmetratge en un entorn excepcional com és l’auditori de la localitat.

El Frame Film Festival és conegut per portar el millor del curtmetratge nacional i, aquesta vegada, Sant Jaume d’Enveja serà l’amfitrió d’aquesta celebració del cinema. El públic assistent tindrà un paper crucial ja que podrà votar per determinar quins curtmetratges passaran a la fase final i optaran als Premis Talent Frame. Això fa que l’audiència sigui partícip activa en la selecció de les obres guanyadores.

El festival té com a objectiu principal promoure la cinematografia i, en particular, el curtmetratge. És un esdeveniment que destaca pel seu recorregut itinerant, oferint una varietat d’estils i narratives que segurament captivaran el públic. El Frame Film Festival és una oportunitat única per als cinèfils de Sant Jaume d’Enveja i les localitats veïnes per explorar la riquesa de la producció de curtmetratges a nivell nacional.

Per a més informació i per conèixer l’horari complet del Frame Film Festival, podeu consultar el lloc web oficial del festival a framefilmfestival.cat. Us convidem a no perdre-us aquesta oportunitat única de gaudir del cinema en un entorn excepcional. Per a més detalls i actualitzacions, podeu seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -