CulturaNotícies

El fotògraf ebrenc Jonatan Rius, guanyador dels premis IATI

Estava nominat a millor Instagram de viatges

El fotògraf Jonatan Rius ha estat l’escollit com a guanyador dels premis IATI a millor Instagram de viatges.

Durant la passada nit a Madrid, en una gala presentada per Roberto Leal (Operación Triunfo) Pinapli ha estat guardonat amb un premi de 1500 euros en proclamar-se guanyador a millor Instagram de viatges. Tot i competir amb fotògrafs de ressò internacional, l’ebrenc ha quedat primer per les seves imatges capturades en diversos racons del planeta terra.

Els finalistes de la categoria a “Millor Instagram de viatges” eren @iizquierdo, @ovunno, @viajaentusofa, @viajeroscallejeros i  l’ebrenc @pinapli. La gala d’ahir a la nit va podem comptar amb la presència d’un jurat únic, format pels periodistes Paco Nadal i Santiago Tejedor, la psicòloga Itziar Marcotegui, el CEO de IATI Assegurances Alfonso Calzado i l’expert en estratègia digital René Rodríguez.


Vídeo enregistrat per “Jonatan Rius” on es mostren alguns dels finalistes.

Fa uns dies, en una entrevista que concedia en exclusiva al digital d’Imagina Ràdio, Jonatan ja ens va fer cinc cèntims d’aquests guardons: “Iati és una companyia d’assegurances per viatgers bastant coneguda entre els ‘youtubers’ ‘bloggers’ i ‘instagramers’ de la xarxa. Organitzen aquesta gala per continuar creixent i perquè els interessa el volum de negoci que han creat a través de persones que viatgem a totes les parts del món. Ells creuen que és molt més objectiu una persona de carrer que la publicitat convencional. Aquests guardons és un reconeixement a aquestes persones”.

Tot i el reconeixement que li ha proporcionat guanyar aquesta estrella taronja, l’ebrenc és un enamorat de la seva terra i el seu Instagram oficial (@pinapli) respira Terres de l’Ebre “sempre dic el mateix. Qualsevol albada a l’Ebre té uns colors brutals. Sembla que estiguis en un altre lloc. A Bolivia vaig estar al saler de Uyuni, és molt més gran que el Trabucador però tenim una varietat de paisatges, i l’expansió tan plana, amb els colors tan daurats, sembla que estiguis a un altre món. Sembla mentida que estiguis aquí”.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close