14.3 C
Amposta

El Fòrum Jove es reinventa i aposta per les activitats online

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El jovent s’enfronta a una època vital de per si carregada de dubtes en un moment en què el futur és incert. “És per això que cites com el Fòrum Jove, que l’any passat ja vam haver de suspendre, adquireixen encara més importància”, diu la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, “i malgrat les restriccions per salut pública que tenim, teníem molt clar que enguany no podíem prescindir d’aquesta trobada que vol connectar als i les joves amb tots els recursos disponibles per decidir què volen fer al seu futur”.

Així, del 17 al 19 de març, s’han programat un seguit d’activitats online, algunes obertes a la ciutadania en general i d’altres específiques per als centres educatius que es poden inscriure com a grups-classe a les diferents activitats, perquè els i les joves d’Amposta, però també del conjunt del territori, puguin conèixer i contactar amb centres educatius, amb professionals de l’orientació laboral i educativa per rebre atenció individualitzada i, a la vegada, escoltar veus que ajudin als joves a escollir el seu camí. Així, durant aquests tres dies, a la pàgina web forumjoveamposta.cat el jovent podrà connectar-se a una quinzena d’activitats i tallers, demanar servei d’orientació educativa i d’assessorament i orientació laboral i consultar tota l’oferta formativa de les Terres de l’Ebre. Tot aquest contingut es podrà recuperar, a més, durant unes quantes setmanes més.

“Enguany hem volgut posar molt d’èmfasi, també, amb la gestió emocional”, afegeix Bonfill, “i per això hem programat activitats per obrir mirades, trencar esquemes i oferir recursos”. És des d’aquesta perspectiva que hi participaran Victor Kuppers amb ’Ser positius perquè l’alternativa és terrible’; Nieves Prado amb ’Repensant les relacions afectives’, Míriam Cid amb ’Jo controlo’, on s’oferiran eines per a la gestió emocional, i Marta Zaragoza amb ’El futur és teu: practica l’skate rumb’. També s’ha programat activitats dirigides a les famílies amb adolescents amb la xerrada ’La joventut, un diamant per polir i fer brillar’, a càrrec de Carles Parellada.

La ciutadania en general es pot inscriure a les activitats a través d’aquest enllaç https://intranet.amposta.cat/front/eforms/forum-jove-2021-inscripcions-individuals/95/ i moltes de les activitats també es retransmetran en directe pel Youtube de l’Ajuntament d’Amposta.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -