14.3 C
Amposta

El festival Rock N’ Riu a Deltebre s’expandeix amb música, roba de segona mà i activitats culturals

El Centre Fluvial del Delta serà l'escenari d'una jornada plena de música, cultura i diversió

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dissabte 13 d’abril, els amants de la música i la cultura tindran una cita imperdible al Centre Fluvial del Delta amb una nova edició del festival Rock N’ Riu. Aquest any, l’esdeveniment ofereix molt més que música en directe, amb un programa que inclou un mercat de música i roba de segona mà, a més d’activitats culturals que s’allargaran durant tot el dia.

La presentació del cartell i la programació s’han dut a terme als bucs d’assaig proporcionats pels Ajuntament de Deltebre als grups de música locals. L’alcalde, Lluís Soler, ha destacat la importància d’aquesta nova etapa del festival, reforçant la seva programació i compromís amb la cultura local i del territori.

L’esdeveniment començarà a les 11 del matí amb l’obertura de les parades de música i roba de segona mà, seguida de la presentació dels llibres guanyadors dels premis Literaris Terra de Fang. A la tarda, els assistents podran gaudir de la música en directe dels DJ’s de l’entitat Recol·lector de Vinils, i a les 20 hores, començaran les actuacions dels grups locals.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha explicat que aquesta edició del Rock N’ Riu busca realçar el festival amb nous continguts i propostes culturals, creant una jornada plena de música, talent local i diversió per a tothom.

La jornada disposarà de servei de Food Trucks i barra, a més d’un espai de terrassa a l’exterior del Centre Fluvial del Delta per als assistents que vulguin gaudir d’un ambient distès i festiu.

El festival Rock N’ Riu, que va començar al Passeig Marítim de Riumar el 1996, sota el nom de Rock&Mar, ha crescut i es consolida com una cita indispensable per als amants de la música i la cultura a la comarca.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -