14.3 C
Amposta

El dissabte 11 de novembre arriba la 20a edició de la Milla Urbana de Tortosa

Una de les novetats d'enguany és l'horari de les curses infantils, que tindran lloc a primera hora de la tarda per evitar que els participants hagin de córrer amb la foscor després del canvi d'horari del cap de setmana anterior

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El proper dissabte 11 de novembre, l’avinguda de la Generalitat, al costat del parc municipal de Tortosa, esdevindrà l’escenari de la vintena edició de la Milla Urbana de la ciutat. Aquest esdeveniment esportiu, que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, Tortosaesports i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, tindrà lloc a partir de les 17:00 hores.

La XX Milla Urbana de Tortosa és una de les proves més esperades pels amants de l’atletisme i forma part del II Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre, que ja ha celebrat les curses de Jesús i El Perelló. Una de les novetats d’enguany és l’horari de les curses infantils, que tindran lloc a primera hora de la tarda per evitar que els participants hagin de córrer amb la foscor després del canvi d’horari del cap de setmana anterior.

Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, destaca que aquesta competició té com a principal objectiu promoure l’atletisme i la pràctica esportiva entre persones de totes les edats. Segons Gilabert, aquesta jornada esportiva inclou un total de vint curses amb pòdiums per a totes elles i medalla commemorativa per als participants, amb la intenció de continuar ampliant el nombre de proves del circuit comarcal en un futur. A més, destaca la importància de la col·laboració de les diferents entitats i l’ajuntament en la consolidació d’aquest esdeveniment esportiu, que celebra les seves dues dècades d’història.

L’esperada XX Milla Urbana de Tortosa compta amb la participació de corredors i corredores de totes les edats i nivells, i celebra dues dècades de promoció de l’esport i l’atletisme a la ciutat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -