CulturaNotícies

El ‘devoraolives’ i ‘l’home més fort de la Ribera’, escollits en la Festa Major d’hivern de Móra d’Ebre

La capital de la Ribera d'Ebre va organitzar el cap de setmana dos campionats ben peculiars

Móra d’Ebre ha continuat aquest cap de setmana amb les celebracions de la festa de Sant Antoni.

El ‘devoraolives’

L’acte central de la festa ha sigut un any més el concurs de devoraolives, una prova consistent a menjar el màxim d’olives verdes amb pinyol durant un minut. L’edició d’enguany ha sigut la més concorregiuda de les que s’han celebrat fins ara, amb una dotzena de participants.
El guanyador ha sigut Albert Vivancos, amb 15 olives menjades en seixanta segons. La segona posiciól’ha assolit Joana Godoy, amb tretze olives, i la tercera plaça, Marta Montagut, després d’un desempat, amb nou olives menjades en trenta segons. Els guanyadors han sigut obsequiat amb lots de productes La Masrojana.
Àngel Garcia, campió de l’Home més fort de la Ribera
El jove tarragoní Àngel Garcia ha sigut el campió de la 21a edició del concurs de l'”Home Més Fort de la Ribera”. Garcia ha sigut el millor dels sis participants que han competit en aquest certamen organitzat per Josep Maria Soronellas, responsable del gimnàs Physikós Gim de la capital de la Ribera d’Ebre, i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament.
Els participants han hagut de superar quatre dures proves que combinaven la força i l’habilitat, anomenades el sant Crist, la sénia, el pal de la llum i l’escala, les quals han esdevingut veritables reptes per als sis atletes que han pres part en el concurs. Lles proves estaven tematitzades en el món agrícola i rural, atesa la seua inclusió en el programa festiu de Sant Antoni.
Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close