14.3 C
Amposta

El Delta de l’Ebre, entre les 50 destinacions més recomanades per National Geographic

Aquest paratge es trobava en la quarta posició entre els deu espais naturals més buscats a Espanya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La secció de viatges de la famosa National Geographic ha qualificat el Delta de l’Ebre com la 26a destinació turistica més recomanda d’Espanya aquest any, en un rànquing de 50 destinacions.

Al rànquing l’han descrit com: “un parc natural únic creat pel riu més cabalós d’Espanya que diposita tots els seus sediments en la costa mediterrània per a crear un enclavament natural sense parangó a la Península. Les platges sense fi com la del Trabucador o la Punta de la Banya donen pas als arrossars de l’interior que són al seu torn font de recursos per als seus habitants i hàbitat natural per a milers d’espècies d’ocells. Un dels millors plans és muntar sobre la bicicleta i deixar-se perdre pels plans camins que transiten entre llacunes, casetes-observatori d’ocells i pobles de bellesa serena i calmada”.

La plataforma Airbnb indica que les cerques des de dins de l’Estat per a allotjar-se a prop del Parc Natural del Delta de l’Ebre van créixer a principis de la temporada d’estiu un 65% respecte a l’any 2019. Aquest paratge es trobava en la quarta posició entre els deu espais naturals més buscats a Espanya. Segons dades de la companyia, en el conjunt d’Espanya, les cerques per a allotjar-se en zones pròximes a entorns naturals van augmentar un 60%.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -