14.3 C
Amposta

El creixement demogràfic ebrenc durant el segle XXI i el pont de l’Estat a fosques, a la portada en paper del Setmanari l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La portada de l’edició en paper número 1110 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal a l’evolució de la població a les Terres de l’Ebre durant este segle, en què si bé ha crescut un 16%, ho ha fet a un ritme tres vegades inferior al del Camp de Tarragona (+46%). La informació remet a una secció de Primera Plana en què s’analitzen els diferents ritmes de creixement des del 2001 i també en els últims anys.

La imatge principal de portada és per a les arcades a fosques del pont de l’Estat de Tortosa, ja que fa més d’un any que va dixar de funcionar el sistema de leds que il·luminava tant les arcades com les baranes. El problema serien els canvis de longitud de l’estructura provocats per efectes tèrmics i si bé l’Ajuntament demanarà pressupostos per mirar de resoldre-ho, la solució no sembla gens fàcil.

L’exalcalde de Tivissa i expresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre Jordi Jardí, mort sobtadament este dijous als 57 anys, també té reservat un espai en la portada de l’edició.

Font: Setmanari l’Ebre

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -