14.3 C
Amposta

El Consorci d’Aigües de Tarragona reuneix novament el Panel Públic Assessor

En aquesta sessió s’ha presentat l’estudi de la URV sobre la incidència socioeconòmica del CAT a la demarcació durant els seus primers 30 anys d’explotació.

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Han estat els coautors de l’estudi, el catedràtic Juan Antonio Duro i el Dr. Miquel Àngel Bové, qui han presentat els resultats als panelistes. El treball analitza la incidència i afectació del CAT sobre l’economia de la demarcació de Tarragona a partir d’un enfocament multidimensional dels fluxos econòmics, associats a l’efecte sobre la població, les indústries i els municipis.

La jornada ha servit per donar a conèixer dades relacionades amb el sector turístic, industrial i agrícola i resoldre alguns dels dubtes dels panelistes en relació amb l’impacte del Consorci tant a les Terres de l’Ebre com al Camp de Tarragona.

Des del CAT es valora positivament aquesta eina de debat, coordinada pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, ja que d’aquesta manera s’estableix un diàleg transparent i constant amb els 17 panelistes que representen la comunitat i l’entorn de l’organització.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -