14.3 C
Amposta

El Consell Esportiu del Baix Ebre convoca un curs de monitor/a per accedir al ROPEC

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Esportiu del Baix Ebre, amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nou Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu, amb els seus quatre blocs preceptius, una  formació que faculta els alumnes que es puguin donar d’alta  i superar-lo a entrar al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per acreditar la superació del curs i accedir al títol de monitor/a, és imprescindible haver superat les accions formatives següents: BLOC COMÚ CIATE. 15 h;  BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35 h;  BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35 h;  CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15 h;  i un PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

La formació, programada de manera intensiva i presencial, i puntualment telemàtica,  es desenvoluparà del 28 de juny al 26 de juliol de 2021 a la seu de l’ Institut Dertosa (Tortosa). Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents. La seva convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la distribució horària, que acompanyen en aquest correu també es poden consultar a www.cebaixebre.cat. La inscripció caldrà dur-la  presencialment a la seu del Consell Esportiu del Baix  i el termini de la  inscripció restarà oberta fins a cobrir les places convocades.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -