14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià organitza el 3r Concurs Calendari Montsià Jove

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els participants, d’entre 14 i 29 anys, hauran de muntar un collage de 6 fotografies, les quals han d’estar etiquetades amb @montsiajove, a banda de ficar els #calendarijove20  i #TeamMontsiaJove.

Es valorarà que les fotografies transmetin valors positius (respecte, arrelament al territori, companyonia, participació, diversió, vida saludable, respecte a les tradicions i a la cultura) i que mostrin com són els joves: dinàmics, creatius, compromesos amb la societat, solidaris, esportistes… També es valorarà la tècnica utilitzada, la composició, la il·luminació, la coherència amb el tema, la creativitat i l’originalitat. Caldrà tenir present que les fotografies seran emprades per a l’elaboració d’un calendari, per tant, es tindrà en compte que la figura humana no ocupi un lloc de protagonisme, sinó que estigui integrada a l’escena.

El premi és una càmera GoPro i el termini per participar va des del 14 d’octubre fins al 13 de desembre de 2019. Des del Consell Comarcal del Montsià i des de Montsià Jove animen a tots els joves de la comarca a participar-hi i a què sorprenguin amb les seves fotografies. Podeu consultar les bases del concurs a: montsiajove.org.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -