14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal de la Ribera comença a treballar en un pla de reactivació econòmica post-coronavirus

L'ens vol implicar-hi els agents polítics, econòmics i la Universitat per obrir una nova etapa que serà 'difícil però esperançadora'

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de dos mesos de pausa pels efectes de la pandèmia del Covid-19, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha reprès l’activitat plenària. Ahir es va celebrar el ple de maig en el qual es va aprovar, precisament, una pròrroga per a l’any 2020 del conveni de col·laboració amb l’oficina local d’habitatge per la tramitació d’ajuts que minimitzin l’impacte econòmic i social de la pandèmia en els lloguers. De fet, també es va anunciar que des del Consell Comarcal està treballant en una pla de reactivació econòmica, a través d’un pla del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). “El pla permetrà disposar de dos tècnics i oferirà ajudes per promoure una d’agents polítics, econòmics i universitaris. Això ens permet obrir una etapa que serà difícil, però esperançadora, també. És el moment de replantejar-se moltes coses i com més gent puguem implicar-hi, millor”, va explicar Gemma Carim, la presidenta del Consell Comarcal.

En el mateix ple també s’ha donat el vistiplau a l’aprovació inicial del projecte executiu de millora paisatgística del vessant del Castell d’Ascó inclòs al projecte “Ribera d’Ebre, camí de sirga, camí de riu” que rep el finançament dels fons FEDER. A més s’han aprovat les bases que han de regir la concessió d’ajuts econòmics per al transport i menjador escolar, l’adquisició de llibres de text i l’assistència a les llars d’infants per a famílies en situació vulnerable.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -