14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal contracta 22 persones desocupades pel manteniment de la Via Verda, la gestió de residus i la conservació d’edificis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat 22 persones en situació d’atur de llarga durada per realitzar treballs relacionats amb la conservació i millora de la Via Verda i Camí Natural del Baix Ebre, la conservació i millora d’edificis propis i la gestió, tractament i recollida de residus. Vuit treballadors seran contractats durant un any i els altres catorze durant un període de sis mesos.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i el conseller comarcal Antoni Gilabert han donat avui la benvinguda als nous treballadors en una jornada dedicada a donar-los a conèixer el desenvolupament del programa d’inserció laboral del qual formen part. En aquest sentit, els 22 contractes formen part del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya i que és cofinançat pel Fons Social Europeu. L’objectiu d’aquest programa és afavorir, mitjançant l’experiència laboral, la millora de l’ocupabilitat de les persones desocupades amb més dificultats d’inserció.

Dels vint-i-dos beneficiaris del programa Treball i Formació, catorze han estat contractats a través de la línia PANP, dirigida a persones no perceptores de prestació i en situació d’atur de llarga durada, deu dels quals estaran contractats durant 6 mesos i la resta durant un any. Cinc d’aquests treballadors faran tasques de peó a la Via Verda del Baix Ebre, mentre que els altres nou realitzaran tasques de peó centrades en la gestió de residus a la comarca del Baix Ebre. Tots aquests treballadors rebran formació de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials.

També hi ha quatre treballadors contractats a través de la línia PRGC, dirigida a persones desocupades beneficiàries de la renda garantida de ciutadania, que durant un període de sis mesos desenvoluparan tasques de peó centrades en la gestió de residus a la comarca. En aquest cas rebran formació transversal en competències digitals bàsiques, lingüístiques i com parlar en públic.

Finalment, hi haurà quatre treballadores contractades a través de la línia Dona, dones no perceptores de prestació i en situació d’atur de llarga durada majors de 52 anys, que durant dotze mesos faran tasques de conserge en els diferents edificis del Consell i rebran formació sobre neteja en espais oberts i instal·lacions industrials.

Redacció – V. LL.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -