14.3 C
Amposta

El concert de Sau i la instal·lació d’una carpa al costat del recinte de bous, novetats de les Festes de Maig d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- L’Ajuntament d’Alcanar ja ha començat la distribució del programa de Festes de Maig, en honor a Sant Isidre, que començaran el pròxim dia 10 i s’allargaran fins al 19. El concert de Sau 30 i la instal·lació d’una carpa al costat del recinte de bous, per tal de diversificar la programació, són les principals novetats del programa d’enguany.

Pel que fa a l’actuació de Sau 30 serà el plat fort de les festes. El concert, amb el qual Pep Sala es retroba amb els músics, tècnics iroad managers de la banda osonenca, tindrà lloc el divendres 17 de maig a la nit al Centre Cívic. La banda s’ha reunit quan fa trenta anys de la seua creació i vint anys després de la mort de Carles Sabater, un exercici de nostàlgia que milers de seguidors han aplaudit arreu del país.

Tres dècades després de la creació de Sau, la banda ofereix en directe un repàs de les millors cançons i recorda les seues gires. L’absència de Carles Sabater fa impossible el retorn de Sau, però ben segur que el concert de Sau 30 atraurà el públic. Pel que fa al preu de l’entrada, serà de 5 euros si s’adquireix de forma anticipada o de 7 euros el mateix dia del concert a la taquilla. Els punts de venda anticipada són el Forn de Marià, La Volta, el bar del Serramar, l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament d’Alcanar.

Al marge del concert de Sau 30, una de les novetats de les festes d’enguany serà la instal·lació d’una carpa al costat del recinte de bous, on tindran lloc diversos espectacles. “Cada dia, com a alternativa als bous, hi haurà actuacions per als joves en una carpa, amb l’objectiu de diversificar el programa d’actes”, ha explicat la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Alcanar, Mercè Fischer. Així, hi haurà actuacions infantils, musicals, culturals, etcètera, tota una programació que s’ha elaborat conjuntament amb l’Associació #Joves d’Alcanar i les Cases. “Les actuacions que farem a la Carpa serviran per a interrelacionar la festa dels bous amb altres alternatives”, ha dit Fischer.

Els espectacles amb bous tindran el mateix protagonisme que tots els anys a les Festes de Maig. Així, el dissabte 11 de maig al matí ja s’organitzarà el primer bou capllaçat, que anirà a càrrec de la ramaderia Mansilla. També dissabte es farà la cercavila de gegants i el concert de festes a càrrec de l’Agrupació Musical Canareva i l’Agrupació Musical L’Emburgada, del Perelló.

El dia 15 se celebrarà la festivitat de Sant Isidre amb la tradicional processó fins al Mirador i l’acompanyament de la Banda Municipal de Música. Tot seguit,  s’oficiarà la missa en honor del patró dels llauradors.

Entre els espectacles infantils cal destacar el concert de Dàmaris Gelabert, la cantant, pedagoga i musicoterapeuta que actuarà el diumenge 19 de maig a les sis de la tarda a l’escola Joan Bta.Serra, un acte que ha estat organitzat per l’Agrupació Musical Canareva. Altres activitats infantils, musicals, jornades gastronòmiques, exhibicions de twirling i patinatge, concurs de paelles i ball amb orquestra completen una àmplia i diversa programació de  festes primaverals.

Consulta el programa sencer:

 festes_maig_alcanar_2019 (1)

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -