14.3 C
Amposta

El Centre Esportiu del Delta acollirà classes de preparació per a la maternitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per ampliar els serveis que ofereix el Centre Esportiu del Delta. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Català de la Salut que permetrà la realització d’activitats d’aigua específiques per a les dones embarassades.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció volem dotar d’eines i cuidar a les futures mares per tal de facilitar la gestació del seu nadó mitjançant els beneficis de fer exercici a l’aigua”. Al mateix temps, Soler també ha detallat que “volem obrir les portes del Centre Esportiu del Delta als col·lectius que necessiten d’activitats específiques per a la millora del seu benestar”.

Les classes es realitzaran un dia a la setmana, a la piscina petita del Centre Esportiu del Delta, i tindran una durada aproximada de 50 minuts. Entre d’altres, aquesta nova activitat permetrà millorar el sistema cardiovascular i la capacitat pulmonar, la resistència i l’enfortiment muscular, i la relaxació. Aquest servei es posarà en funcionament durant les properes setmanes.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -