14.3 C
Amposta

El Centre Empresarial Terra Alta es posiciona al rànquing Funcas de vivers i acceleradores d’empreses 2021-2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 16 de juny es va presentar a Madrid el Rànquing 2021-2022 dels serveis que  presten els vivers i les acceleradores d’empreses a Espanya. Funcas és un centre  d’anàlisis dedicat a la investigació econòmica i social, que forma part de l’Obra Social  CECA, anualment realitza aquest informe en relació als vivers i acceleradores  d’empreses buscant oferir una radiografia del l’emprenedoria a nivell nacional, a més  de servir com incentiu per a la millora continua dels recursos de suport que tant els  vivers com les acceleradores ofereixen a les iniciatives empresarials, esperant que es  tradueixi en una major capacitat d’ocupació en aquestes.  

El Centre Empresarial Terra Alta, en el rànquing 2021-2022 ha obtingut la posició 24 al  Rànquing Global de vivers mitjans a nivell espanyol, i la 8a posició al Rànquing Global de  Catalunya de vivers. 

El Centre Empresarial Terra Alta, de titularitat municipal i gestionat per l’Ajuntament de  Gandesa, des de l’any 2015 ofereix servei als emprenedors i emprenedores del territori,  a més d’empreses i autònoms, que troben en les seves instal·lacions el punt ideal per  desenvolupar la seva idea de negoci. A més, d’oferir serveis puntuals a les empreses,  com el lloguer de sales de reunions i conferències que, cada cop més empreses utilitzen  en moments puntuals. A dia d’avui hi ha 8 empreses instal·lades al centre, que ocupen  el 100% dels tallers i el 60% dels despatxos. 

 

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -