14.3 C
Amposta

El CC del Montsià organitza cursos d’educació en el lleure

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Montsià organitza per aquest estiu tres cursos relacionats amb l’educació en el lleure. Concretament, un curs de premonitors i dos cursos intensius de monitoratge de lleure. Pel que fa al curs de premonitors de lleure s’adreça a joves d’entre 15 fins a 17 anys que vulguin conèixer i fer un tast del que esdevé educar en el lleure: l’animació, dinàmiques de grup, cançons i danses, el paper del monitor… El curs té una durada de 5 dies.

En canvi, els cursos de monitors de lleure s’adrecen a totes aquelles persones joves, que tinguin els 18 anys complerts. Es tracta d’una formació d’un total de 310 hores amb sessions teoricopràctiques. Un cop finalitzada la formació i lliurada la memòria i aprovada aquesta, el jove disposarà d’una titulació reconeguda per la Generalitat de Catalunya, a través de la qual podrà treballar durant les vacances escolars com a monitors a colònies, casals de vacances, camps de treball…

Les inscripcions estaran obertes del 13 fins al 31 de maig. Les places són limitades. Els joves interessats es poden dirigir al Consell Comarcal del Montsià i a l’Oficina Jove del Montsià.

Més informació: www.montsiajove.org a l’apartat cursos i tallers.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -