14.3 C
Amposta

El CAT present al XXXV Congrés d’AEAS que es celebra a València

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) participa en l’edició de les 35 Jornades organitzades per l’Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS), que aplega a la gran majoria de les empreses espanyoles del sector, i que es celebren al Palau de Congressos de València entre el 27 i el 29 de març de 2019.

Enguany el CAT, a través de la ponència “Garantia de la qualitat de l’aigua amb sensors multiparamètrics en línia en xarxes en alta” pronunciada pel cap del departament de manteniment, Andreu Fargas, ha explicat el desplegament de 17 sensors multiparamètrics a implantar a la xarxa de distribució del CAT en el període 2017-2020, complementat amb 5 desplegats en col·laboració amb EMATSA, per cobrir la totalitat de l’aigua distribuïda. Aquests sensors mesuren conductivitat, terbolesa, índex UV 254nm, color, TOC i temperatura i són un dels eixos principals d’acció del Pla Estratègic 2018-2021 pel que fa a la millora de la qualitat de l’aigua. La ponència d’Andreu Fargas és una de les 86 que es presenten aquests dies a València.

Personal del CAT de diversos departaments, com el de distribució, qualitat de les aigües i medi ambient o comunicació, també ha participat en el Congrés, el principal fòrum de trobada del sector de l’aigua urbana a Espanya. Aquesta edició ha aplegat a més de 700 congressistes i als principals experts, professionals i empreses que participen en el debat tècnic i de transferència de coneixements relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

El darrer Congrés d’AEAS es va celebrar a Tarragona, el mes de maig de 2017, una edició que en aquells moments va batre rècord d’assistència amb més de 650 congressistes acreditats, una xifra superada lleugerament en l’actual edició a València.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -