14.3 C
Amposta

El CAT edita les converses amb l’autor, redactor i ponent de la Llei 18/81

Amb motiu dels 40 anys de la Llei, El polític i advocat ebrenc, Antonio Faura Sanmartín, ha explicat com es va gestar la llei que va donar origen al Consorci

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consorci, a través del periodista Tomàs Carot, i amb motiu dels 40 anys de l’aprovació de la Llei, ha volgut editar una publicació on es deixa constància de les negociacions i dificultats, per totes les bandes, que va suposar arribar a un consens de la Llei 18/81 d’actuacions en matèria d’aigües a Tarragona.

La publicació, que rep el nom de Converses amb l’autor, redactor i ponent de la llei 18/81. Intrahistòria de la Llei del minitransvasament neix fruit de diverses entrevistes amb el polític i advocat ebrenc, Antonio Faura. Faura explica com es va viure el procés de negociació de la llei viscut a cavall de dues legislatures i un intent de cop d’Estat entremig.

Tal com indica Carot en la presentació d’aquesta publicació “Les vicissituds, les negociacions polítiques, els entrebancs i la fermesa queden reflectides i associades als noms propis dels protagonistes. En una perspectiva del temps, Antonio Faura relata fets i recorda circumstàncies”.

A través d’aquest enllaç podeu consultar la publicació.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -