14.3 C
Amposta

El CAT col·labora amb la Fundació Estela en un Sant Jordi inclusiu i sostenible

El Consorci ha repartit entre el seu equip humà un centenar de punts de llibre elaborats amb llibres en català reciclats pels usuaris i usuàries del taller ocupacional

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha encarregat un centenar de punts de llibre solidaris a la Fundació Estela de Tarragona en el marc de la diada de Sant Jordi. Mig centenar d’usuaris i usuàries amb diversitat funcional del taller ocupacional d’aquesta entitat sense ànim de lucre han estat els encarregats d’elaborar els obsequis que, aquest 23 d’abril, s’han lliurat als prop de cent treballadors i treballadores del Consorci.

La iniciativa s’integra en la política d’aplicació de criteris ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) per promoure pràctiques que beneficiïn a la comunitat i al medi ambient. En aquesta línia, amb la voluntat d’impulsar accions que repercuteixin positivament en la societat i, alhora, incentivar la relació directa amb la comunitat més pròxima, el CAT ha col·laborat amb la Fundació Estela per commemorar un Sant Jordi més inclusiu i sostenible. I, és que, els punts de llibre s’han elaborat manualment a partir de pàgines de llibres en català en desús que l’entitat ha reutilitzat per convertir-les en reclams solidaris.

Membres de la Fundació Estela de Tarragona amb el seu punt de llibre.

Una acció que el mateix President del Consorci, Joan Alginet, ha volgut posar en valor assegurant que “aquesta iniciativa no és aïllada, sinó que s’emmarca en tot un seguit de col·laboracions que impulsem des del CAT i que volem que contribueixin a sensibilitzar el nostre equip humà i, alhora, a afavorir la igualtat d’oportunitats entre tots els veïns i veïnes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre teixint sinergies amb entitats locals“.

Durant la visita a les instal·lacions que l’entitat té als afores de Tarragona, Alginet ha instat els responsables de la fundació a visitar l’Estació de Tractament de l’Aigua Potable del CAT a l’Ampolla, una experiència que, assegura, “genera interès entre persones de totes edats i condicions”.

Part de l’equip del CAT amb el seu punt de llibre de la Fundació Estela de Tarragona.

El CAT fomenta la creativitat i el català entre el seu equip

Així mateix, per primera vegada, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha organitzat internament el seu primer Certamen Literari de Sant Jordi. Una experiència en què s’hi ha sumat una desena de professionals presentant relats originals inspirats en el valor de l’aigua. Aquesta activitat ha comptat amb la complicitat dels municipis i indústries consorciades, ja que el jurat ha estat format per Marc Fargas (Ercros), en representació de les indústries; Josep Maria Girona (Ajuntament d’Alcover), en representació dels municipis; Victòria Almuni, directora territorial de Cultura a les Terres de l’Ebre, i Guillermo Díaz, en representació del Comitè d’Empresa del CAT.

Amb iniciatives com aquesta, l’ens vol fomentar l’esperit creatiu dels seus treballadors i treballadores i, més enllà, incentivar l’ús del català en el marc d’una jornada, la de Sant Jordi, que té la literatura catalana com a protagonista.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -