14.3 C
Amposta

“El Ball de les Cireres” de Patricia Hastewell a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja

"Balla'm un llibre", la fusió de la paraula i la dansa aquest dissabte, 18 de novembre, a Sant Jaume d'Enveja

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte, 18 de novembre, a les 12.30 hores, la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja es convertirà en l’escenari màgic del “Ball de les Cireres”, una obra de Patricia Hastewell inspirada en el llegat literari de Montserrat Roig.

Aquest esdeveniment, anomenat “Balla’m un llibre”, és fruit de la col·laboració entre l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. S’insereix dins d’un projecte més ampli que les biblioteques públiques estan impulsant per difondre les arts escèniques i performatives, incloent disciplines com l’òpera, el teatre, el circ i, en aquest cas, la dansa.

El “Ball de les Cireres” no és només una representació artística, sinó una oportunitat única per explorar la intersecció entre la dansa i la literatura. L’obra, basada en el llegat literari de Montserrat Roig, transportarà els espectadors a un món on les paraules prenen vida a través de la dansa.

Aquest esdeveniment no només celebra l’expressió artística sinó també l’enriquiment cultural que ofereixen les biblioteques públiques. “Balla’m un llibre” destaca com la lectura i les arts escèniques es complementen per oferir una experiència única i captivadora.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -