14.3 C
Amposta

Educació suspèn les activitats no lectives de tot Catalunya que impliquin a diversos centres educatius

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Educació ha anunciat que no participarà a la propera edició del Saló de l’Ensenyament, que s’ha de celebrar del 18 al 22 de març, en el marc de les mesures de prevenció que es prenen per minimitzar el contagi del coronavirus. De la mateixa manera, Educació ha instat les direccions dels centres educatius que anul·lin les visites d’alumnat i professorat que tinguin organitzades al Saló. Una altra novetat és que se suspèn l’activitat docent que s’ofereix als centres hospitalaris per a infants amb ingressos perllongats, el que es coneix com a aules hospitalàries. Aquesta mesura es pren amb la finalitat de reduir al màxim l’entrada de persones als centres hospitalaris.

Educació ha instat a suspendre tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o els seus serveis que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. La mesura té efectes sobre fires, trobades, cantades o certàmens, entre d’altres.

Aquestes mesures s’afegeixen a altres ja adoptades la setmana passada, com ara la suspensió de les pràctiques d’alumnes de formació professional, ESO i batxillerat en centres sanitaris i sociosanitaris.

A banda, sobre les jornades de portes obertes que fan aquests dies els centres educatius, Educació recomana reforçar les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -