14.3 C
Amposta

L’Ebre registra 43 positius als centres educatius, el 40% dels quals a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre aquest dijous dia 30 de setembre, després de gairebé tres setmanes de l’inici del curs, hi ha 15 grups confinats, set més que fa dos dies, d’11 centres educatius, 368 persones en quarantena, 163 més que dimarts, de 19 centres i els últims deu dies s’han detectat 43 positius de Covid-19, 5 més, en 19 centres. El 42% dels casos (18) s’han registrat a Tortosa.

El Baix Ebre té 10 grups escolars confinats de 8 centres (4 de Tortosa), 241 persones en quarantena de 12 centres i els darrers deu dies s’han registrat 31 positius en 12 centres. El Montsià té actualment 5 grups confinats en 3 centres, 127 persones en quarantena en 6 centres i s’han detectat 12 positius durant els darrers deu dies en 7 centres educatius.

La Ribera d’Ebre i la Terra Alta no tenen cap grup confinat, cap persona en quarantena i tampoc han detectat cap cas de Covid-19 els darrers deu dies.

Baix Ebre

El Col·legi Sagrada Família de Tortosa i l’Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet tenen cada centre dos grups bombolla confinats i han detectat els darrers deu dies cinc i sis positius, respectivament.

Montsià

L’Institut Escola Agustí Barberà és el centre amb més grups confinats de les Terres de l’Ebre amb un total de tres, 80 persones en quarantena i 3 positius. L’Escola Ramón y Cajal d’Ulldecona ha registrat més casos de Covid-19, 4, però tan sols té un grup confinat i 26 persones en quarantena.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -