14.3 C
Amposta

Dues economistes s’incorporen a l’equip de Movem Tortosa per lluitar contra l’atur

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La situació econòmica de Tortosa és una de les preocupacions que sempre ha mostrat
Movem Tortosa. Jordi Jordan, alcaldable de Movem Tortosa ha explicat que la seua prioritat serà dinamitzar econòmicament la ciutat i per això ha incorporat dues dones economistes en el seu equip. Es tracta de Sònia Rúperez i Montse Garcia.

Pel que fa a Sónia Rúperez és una empresària de la ciutat, implicada també en diverses entitats socials i culturals, llicenciada en ADE per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció i Administració d’Empreses en la mateixa Universitat.

Per altra banda, Montse Garcia també és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i treballa en el sector financer, essent responsable de d’organització CCO. Rúperez ha afirmat que «Tortosa necessita un nou equip i projecte per canviar una dinàmica de tants anys que funciona per inèrcia i no per il·lusió i crec que Movem Tortosa representa aquestes ganes i forces per produir el canvi». D’altra banda, Montse Garcia ha afirmat que «em sumo a Movem Tortosa perquè crec que cal que ens impliquem en construir una ciutat més dinàmica que tingui més oportunitats de futur i som cada vegada més els qui treballem i volem aquest canvi positiu per a la ciutat».

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -