14.3 C
Amposta

Dos patinadores de cinc i sis anys protagonistes del campionat de patinatge escolar del Baix Ebre

Valentina Estrada i Clàudia Campos destaquen en una competició que valora els valors de l'esport

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La segona jornada del campionat de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre va ser marcada per dues joves promeses: Valentina Estrada, de cinc anys, i Clàudia Campos, de sis. Aquestes dos petites patinadores, membres del Club Patí Ametlla de Mar, van captar l’atenció del públic i els organitzadors al pavelló de Perelló el dissabte 23 de març.

El gest de solidaritat i companyonia entre elles va ser la nota destacada de la jornada, ja que Valentina va sortir a la pista juntament amb Clàudia per donar-li suport i ajudar-la a superar la pressió. Aquest acte de camaraderia va ser recompensat amb el Premi Valors, un reconeixement especial que destaca la importància de la cooperació i l’esperit esportiu.

Víctor Grau, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, va elogiar la conducta exemplar de Valentina i Clàudia, destacant que van encarnar els valors fonamentals que volen promoure les competicions esportives. Grau també va reconèixer l’actitud de les entrenadores que van permetre aquesta excepcional participació conjunta.

La jornada va comptar amb la participació de prop de 120 patinadors i patinadores de diferents categories i nivells. El lliurament de premis va ser presidit per l’alcalde del Perelló, Samuel Ferré, i el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Víctor Grau. Entre els guanyadors de les diverses categories es van incloure noms com Mireia Manjón, Hanna Pallarès, Carme Arbó i molts altres.

La tercera jornada del campionat comarcal està prevista per al 14 d’abril a Deltebre, continuant amb l’emoció i la competitivitat d’aquest esdeveniment que no només promou l’excel·lència esportiva sinó també els valors i la camaraderia entre els participants.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -