La BlueGreen és una manera de sortir en moto per equips, que barreja el concepte dels antics Rallyes, sense ànim competitiu, únicament amb l’objectiu de passar-ho bé i compartir la passió per les R80G/S. El nostre model de BlueGreen es duu a terme amb equips de tres pilots, que es faran a través de sorteig. De la mateixa manera que en edicions anteriors hem aconseguit la inscripció d’una trentena de participants previstos, concretament en seran trenta-tres.

Per tal de recórrer el traçat dissenyat, utilitzarem el tradicional Road-Book i la ruta serà secreta, com és habitual, amb alguns trams de regularitat per a poder establir les classificacions. També incloem pistes off-road per tal de recordar la gènesi de les nostres G/S i a més l’especial etapa nocturna, que en aquesta ocasió, tindrà lloc al Circuit de Móra.

Després de l’experiència de les sis edicions precedents, on hem passat per Girona, Tarragona, Marroc, Pirineus, Montecarlo i Còrsega, on l’èxit ha estat total, en aquesta edició hem elegit la zona del Baix Ebre, on Tortosa, tant l’Ajuntament com el Consell Comarcal del Baix Ebre, col·labora en l’organització i desenvolupament de la prova.

Redacció – T. R.