14.3 C
Amposta

Detingudes dues persones per administrar una residència geriàtrica il·legal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Components de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, van detenir a dues dones traç corroborar les sospites inicials respecte a l’existència a Vinaròs de una parcel·la edificada que feia de residència geriàtrica il·legal i alhora domicili dels ara detinguts.

La Guàrdia Civil va constatar l’existència d’un anormal tràfec d’ancians, que enteoria estaven com “residents de dia”, entrant i sortint de forma regular del domicili dels ara ja detinguts. Es va comprovar que, a l’interior de les instal·lacions s’allotjaven internes vàries persones amb molta dependència, ja que tenien mobilitat reduïda i/o amb disfuncions cognitives dels quals estaven sent precàriament ateses, no rebien cap mena de cura.

Les gestions efectuades fins al moment van donar cós a l’entrega urgent de diligències policials davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vinaròs número 2, que es trobava de guàrdia, i al mateix temps se va sol·licitar una entrada i registre de l’immoble.

Foto: Diari del Maestrat

 

Els ancians residents els van portar a l’hospital, per atendre’ls i fer una valoració mèdica. Aquests han estat reubicats per la Direcció Territorial del Benestar Social en diferents solucions d’habitatge de la província.

Finalment es va procedir a la clausura de les instal·lacions, precintant-lo a disposició de la precitada Autoritat. Les suposades autores van ser detingudes quedant a disposició judicial.

Redacció- C. M.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -