14.3 C
Amposta

Detectats a l’Ampolla una cinquantena de vehicles que circulaven sense causa justificada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els controls policials de pas i filtre als accessos de l’Ampolla efectuats aquest passat cap de setmana han detectat un total de 53 vehicles que estaven circulant sense causa justificada. D’aquests, 37 corresponien a persones amb una segona residència al municipi, i els 16 restants no complien amb les restriccions establertes per l’Estat d’Alarma.

Gran part dels vehicles procedien, sobretot, de l’àrea metropolitana de Barcelona i d’altres punts del Baix Ebre. Tot i que segons assegura el cap de la Policia Local de l’Ampolla, Francesc Panisello, “es va notar una reducció molt important de l’afluència de vehicles a partir del dissabte al migdia”.

El cap del cos policial de l’Ampolla assegura que “molt possiblement aquesta disminució va ser l’efecte dels avisos i advertiments que vam estar fent amb l’objectiu que tant els veïns i veïnes residents a la població com les persones amb una segona residència al municipi compleixin amb el confinament decretat arran de l’Estat d’Alarma”.

En el cas dels ocupants dels vehicles que no tinguessin la primera residència a l’Ampolla, els agents els hi indicaven que tornessin al seu lloc d’origen amb la possible sanció que es podia derivar de l’incompliment de la Llei de Salut Pública.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -