El racó de l'economista

Després del 10 mil punts de l’Ibex, noves quotes a conquerir

L’Ibex 35 l’indicador per excel·lència del parquet espanyol ja es troba a la quota dels 10.000 mil punts. Arribat a aquesta quota llavors què? Doncs cap problema, es proposen altres nivells per assolir, i és que després del 10 mil punts venen els 11 mil punts. Bé, i si ho trobeu una mica excessiu… ho podem deixar en 10.500 punts. Al final de tot qui marca la correcció mundial és el Dow Jones i aquest, ara per ara, ni el coronavirus pot en ell.

Segurament, l’excés de diners que hi ha als mercats financers fa possible que les borses mundials no corregeixen com déu mana. Tot i així, algun dia d’aquest ens aixecarem i els indicadors cauran com si no existís un demà, la pregunta només és si serà abans o després de les eleccions presidencials dels EUA.

Mentrestant, seguirem gaudint d’aquests mercats alcistes. Uns mercats que és troben comunicats entre ells com si fossin vasos comunicants. Aquest fet, sens dubte, pot indicar que aquest any el mercat espanyol pot tenir un any boníssim, entre altres coses perquè porta un endarreriment abismal de pujada respecte als altres indicadors mundials de referència.

Batiste Forcadell

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close