14.3 C
Amposta

Desmantellen una plantació de marihuana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de l’Oficina d’Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local d’Ulldecona, han desmantellat una plantació de marihuana composta per gairebé 1.300 plantes, 3 quilos de la mateixa substància preparada per a la seva venda, 1 pistola de 9 mm. simulada, 770 € en efectiu i material relacionat amb el cultiu i venda de la substància, detenint els responsables de la mateixa com a presumptes autors dels delictes de cultiu i elaboració de droga, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

La investigació va començar a finals del mes d’abril, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement, a través de la Policia Local de municipi, de l’existència d’un habitatge independent, allunyada del nucli urbà, on pel que sembla es podria estar cultivant marihuana. Així la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Ulldecona van establir dispositius policials conjunts a fi de comprovar la veracitat de la informació i, si escau desmantellar el cultiu clandestí i identificar els seus responsables.

Aquests dispositius van donar resultat positiu, quan als afores de la localitat, va ser descoberta una construcció independent, on els investigadors van constatar l’existència d’elements destinats al cultiu interior de plantes, com equips industrials de refrigeració, extractors i nombrosos sacs de terra per a horts urbans que s’apilaven a l’entrada. Alhora van resultar identificades tres persones més, les quals es dedicarien a la cura, manteniment i vigilància de la plantació

Per aquest motiu i després d’obtenir autorització d’entrada i registre per part del jutjat en funcions de guàrdia d’Amposta, es va accedir a l’habitatge trobant-se en el seu interior les persones investigades, que van resultar detingudes en aquest instant, iniciant posteriorment el registre de l’habitatge, localitzant a la planta semisoterrani, a la qual s’accedia per una trapa simulada practicada en una paret, una plantació de marihuana que ocupava tota l’extensió de la planta, composta per 1.282 plantes, un assecador que contenia 3 quilos de cabdells de marihuana, 1 pistola de 9mm. simulada, 770 € en efectiu, així com divers material necessari per al cultiu (llums, refrigeradors, extractors).

Els detinguts de nacionalitat espanyola, homes de 22, 33 i 46 anys, veïns de la localitat, un cop van prestar declaració en dependències policials, van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Amposta.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -