14.3 C
Amposta

Des de Soto del Real, Josep Rull presenta a Lluís Soler com a candidat a Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Finalment s’ha desvetllat la primera de les incògnites de la candidatura de Lluís Soler a l’alcaldia de Deltebre. Enlairem Deltebre serà la marca amb la qual l’alcalde intentarà renovar la confiança de la ciutadania per tal de “seguir transformant el municipi des de la pluralitat i la transversalitat que sempre han definit els projectes que he impulsat”, tal com ha remarcat l’alcalde i candidat a l’alcaldia.

Han estat més de 650 persones les que han donat caliu a l’alcalde en l’acte celebrat al Centre Esportiu del Delta. Un esdeveniment que, a banda de la pròpia presentació de Lluís Soler mitjançant una entrevista realitzada per la periodista Clara Tena, també ha servit per fer un balanç de l’acció de govern, mitjançant peces audiovisuals que recollien les declaracions de més de 30 testimonis i que anaven introduint els joves presentadors de l’esdeveniment: Maria José Navarro i David Capel.

Un dels moment àlgids de la nit ha estat la presentació del candidat a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, mitjançant una carta i que ha estat acompanyada per un recull d’imatges de les diferents visites de Rull a Deltebre. Rull ja va presentar fa quatre anys el candidat, però la diferència és que enguany, ho fa rere el barrots d’una cel·la des de la presó de Soto del Real, comunitat de Madrid.

Finalment, l’acte també ha comptat amb la presentació de la cançó de campanya, composada i cantada per Gemma Franch i Jordi Miró, amb l’actuació de l’humorista Albert Pagà i la participació de l’instagramer Paula Mayoles (@mayoletes).

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -