14.3 C
Amposta

Denuncien una agressió ultra a l’activista ebrenc Rai López i un company durant la Diada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El militant de Junts i activista ebrenc Rai López va denunciar ahir una agressió feixista al seu company i militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Garcia, prop del Palau de la Generalitat a Barcelona.

Segons ha explicat l’activista ebrenc a Twitter, “cinc feixistes van atacar a Garcia causant-li lesions al rostre, com es pot comprovar a la fotografia”

L’activista va poder defensar-se i no li van causar cap dany visible. “Ens acaben d’atacar cinc feixistes al costat del Palau de la Generalitat, al meu amic Àlex Garcia l’han escalfat, jo m’he pogut defensar i no m’han fet res”, explicava López en un tweet.

Més enllà de l’atac, López ha explicat que en passar per davant de la policia espanyola, un dels agents, en veure Garcia sagnant, els ha cridat el següent: “Te han dado poco”. “Tot això és surrealista“, lamenta.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, també es va solidaritzar amb el militant Àlex Garcia: “Tens tot el meu suport”.

La víctima, Àlex Garcia, acompanyat del diputat de Junts al Congrés dels Diputats Josep Pagès, ha denunciat l’agressió feixista a la comissaria dels Mossos de Sant Celoni.

El diputat ha assegurat que l’agressió es tracta “per motius ideològics, anunciada i planificada” i que “cal identificar els agressors i esvair el dubte de qui hi està implicat”. En un vídeo a les xarxes socials, Àlex Garcia ha donat les gràcies pels missatges de suport rebuts les últimes hores i ha finalitzat: “Continuarem al carrer”.

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -