14.3 C
Amposta

Deltebre i l’Ametlla de Mar impulsen una nova edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre 

El termini per presentar les fotografies, amb un màxim de 4 per participant, finalitza el proper divendres 3 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els ajuntaments de Deltebre i de l’Ametlla de Mar han anunciat la convocatòria del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, el qual ofereix un total de 15 premis distribuïts en set categories diferents.

Les categories del concurs inclouen Deltebre, l’Ametlla de Mar, Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Activitat Humana i Terres de l’Ebre. Per a les categories de Deltebre i l’Ametlla de Mar, els premis consisteixen en un primer, segon i tercer premi, amb imports de 400 €, 250 € i 175 €, respectivament, a més d’un premi local de 250 €.

Per a la resta de categories, s’atorgarà un premi de 300 € per a la millor fotografia en blanc i negre, la millor fotografia de les Terres de l’Ebre, i la millor fotografia de plat o producte gastronòmic típic de Deltebre i/o l’Ametlla de Mar.

La categoria d’Activitat Humana, patrocinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, inclou un primer premi de 400 €, un segon premi de 250 € i un tercer premi de 175 €.

Els interessats poden consultar totes les bases i la informació relativa als premis al web www.deltebre.cat. El termini per presentar les fotografies, amb un màxim de 4 per participant, finalitza el proper divendres 3 de maig, i l’acte de lliurament dels premis es durà a terme en el marc de Mescla.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -