14.3 C
Amposta

Daniel Pérez, nou cap d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta

Un dels principals objectius del nou director de l'àrea és potenciar la seguretat i la humanització en l'atenció a les persones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Daniel Pérez Soriano de 51 anys, nascut a Barcelona i resident a l’Ampolla és el nou responsable d’infermeria de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA). El nou cap és màster en direcció d’hospitals i empreses sanitàries així com màster en gestió sanitària. Pérez és també expert en l’àmbit de l’organització hospitalària i en gestió al pacient entre altres títols relacionats en el món sanitari.

Els principals objectius del nou responsable d’infermeria és implantar un model d’atenció en cures adaptat a les necessitats actuals dels i les pacients i dels i les professionals, també incorporar la metodologia per a la millora en l’àmbit de les cures d’infermeria i potenciar la seguretat el pacient i la humanització com a eixos transversals en l’atenció a les persones.

Fins a arribar a l’hospital d’Amposta ha estat desenvolupant càrrecs de comandament en hospitals com la Vall d’Hebron, Hospital Asil de Granollers i l’Hospital Sant Rafel de Barcelona havent treballat des de l’any 2020 com a director d’organització del departament de salut de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre.

Daniel Pérez també ha estat professor, col·laborador en graus d’infermeria i fisioteràpia així com de gestió al pacient a la Universitat Ramon Llull, Blanquerna, la Universitat Autònoma de Barcelona la Universitat Internacional de Catalunya i al campus Sant Joan de Déu. Actualment, treballa també com a professor associat del grau d’infermeria al campus de la URV Terres de l’Ebre.

Daniel Pérez

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -