14.3 C
Amposta

Curs sobre polítiques d’igualtat amb perspectiva de gènere a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut Català de les Dones (ICD), en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), ha iniciat avui a les 9 del matí un Curs de disseny de les polítiques públiques amb perspectiva de gènere, per al personal tècnic i administratiu de l’administració pública de Catalunya.

Aquesta formació s’emmarca dins les obligacions que estableix la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, que estableix que els poders públics han d’aplicar la perspectiva de gènere i la perspectiva de les done sen les seves actuacions, a tots els nivells i a totes les etapes.

En aquest sentit, el curs persegueix oferir, en primer lloc, els fonaments teòrics necessaris; també presentarà què implica treballar amb perspectiva de gènere, és a dir, els canvis que s’han de dur a terme en la feina quotidiana, i també abordarà els dos principals instruments per implementar la gestió transversal de gènere en les actuacions públiques: els indicadors de gènere i els informes d’avaluació de l’impacte de gènere.

L’obertura del curs ha anat a càrrec de la coordinadora territorial de l’ICD, Carme Valls, a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, c. Montcada, 23. Palau Abàriade Tortosa.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -