14.3 C
Amposta

Creu Roja atén 950 persones a les Terres de l’Ebre a través del Servei de Teleassistència

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tant sols prement un botó, la persona usuària és atesa a través de la seua Central les 24h, els 365 dies de l’any, la qual gestiona i coordina els recursos segons la necessitat que tingui la persona usuària en aquell moment a dins el seu domicili.

El Servei de Teleassistència proporciona acompanyament, protecció, tranquil·litat i seguretat per a usuaris i famílies. Es fan agendes de seguiment telefònic als usuaris cada 15 o 30 dies des del territori de la persona usuària per tal de saber com es troben i tenir actualitzada la seua situació de cara a detectar possibles necessitats així com se’ls truca pel seu aniversari per poder felicitar-los i desitjar-los un feliç dia i recordar-los que el personal de Creu Roja del seu territori estan al seu costat per a qualsevol necessitat que puguin tenir.

Creu Roja fomenta activitat complementaria als usuaris de Teleassistència animant-los a participar en xerrades i activitats relacionades amb la promoció d’autonomia, de la salut, del bon tracte a les persones grans i de les relacions socials.

Valora la possibilitat de facilitar productes de suport que puguin facilitar les activitats de la vida diària de la persona i realitza tallers i xerrades de prevenció de caigudes, prevenció de robatoris, dret a morir dignament i sobre el procés de dol.

Gràcies al personal voluntari de Creu Roja, és possible fer visites d’acompanyament al domicili dels usuaris així com mobilitzacions i acompanyaments al metge o d’altres. Recentment, Creu Roja disposa d’un aparell per al Servei de Teleassistència el qual porta incorporada una línia de telèfon, per tant, el requisit de tenir línia fixa al domicili ja no és imprescindible per a ser beneficiari del Servei, i a la vegada, l’usuari pot tenir un sol dispositiu itinerant per a diferents domicilis.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -