14.3 C
Amposta

Controlat l’incendi forestal entre Vinebre, Garcia i la Torre de l’Espanyol

L'incendi s'ha originat a la Torre de l'Espanyol, afectant també els municipis de Vinebre i Garcia en una superfície provisional d'1,709 hectàrees

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les 21.27 hores d’aquest diumenge a la nit, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi forestal que, des d’aquesta matinada afectava el paratge Roca Roja a la Serra del Tormo, entre Vinebre, la Torre de l’Espanyol i Garcia.

Ja s’ha revisat el perímetre i comprovat que està ben rematat amb les línies d’aigua i eines manuals i que no hi ha cap punt calent que pugui revifar i fer créixer l’incendi. Durant la nit es mantindrà un dispositiu de 8 dotacions per remullar punts calents a l’interior del perímetre i evitar que revifin, tenint en compte que a la zona bufa el vent.

Cal recordar que els Bombers, que han estat alertats la matinada de dissabte a diumenge a les 05.30 hores de l’incendi, han hagut de treballar amb un escenari complicat ateses les condicions meteorològiques marcades per un fort vent, l’orografia i la disposició de la vegetació per cremar.

Pel que fa a l’afectació i, segons les primeres informacions del cos d’Agents Rurals, l’incendi s’ha originat a la Torre de l’Espanyol, afectant també els municipis de Vinebre i Garcia en una superfície provisional d’1,709 hectàrees.

A més dels Bombers de la Generalitat, que han desplaçat unitats del GRAF (Grup d’Actuacions Forestals), dels EPAF (Equips de Defensa Forestal) del GROS (Grup de Suport Logístic), mitjans aeris i el Punt de Trànsit, el dispositiu ha estat format també per efectius dels Mossos d’Esquadra, del Cos d’Agents Rurals, del Sistema d’Emergències Mèdiques, i de tècnics de l’Ajuntament, entre d’altres.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -