14.3 C
Amposta

Conspiració sionista a la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Bitàcora, 6 de setembre de 1749, una nau militar de l’armada espanyola entra al port dels Alfacs. La seva missió cartografiar el port dels Alfacs per tal de crear una base militar naval inexpugnable per als enemics. La base militar amb port base la ciutat de la Ràpita, comptaria amb quatre torres de defensa: La Torre de la Guardiola, la del Codonyol, la de Sant Joan dels Alfacs i una altra situada a on estan situades actualment les salines de Trinitat. El responsable d’aquesta tasca el tinent de fragata, Antonio de Ulloa.

La història anterior és real i està totalment documentada. A partir d’aquí podria servir de base per crear una notícia falsa, com per exemple: L’informe Ulloa va ser incorporat a un annex del protocol de Sió i des del naixement de l’Estat d’Israel, la Ràpita, ha estat un punt clau per als seus interessos. Per una banda els sionistes no perdonen a l’Estat Espanyol: l’expulsió dels jueus l’any 1492, i per l’altra, la Ràpita és un port estratègic per controlar els països magrebins, enemics acèrrims de l’Estat de l’Israel. A partir d’aquí, només fa falta algun intel·lectual de contrastada solvència i algun mitjà de comunicació per tal de divulgar-la i crear alarma social . A poc a poc, subliminarment la població entra en estat d’alerta i la falsa notícia fa els seus efectes. Si no pregunteu-li a Milián Mestre, i la seva teoria d’establir una base militar a la Ràpita.

Per cert, i per tranquil·litzar als lectors i oients, el calat del port dels Alfacs és de 6 metres, per tant el fa inviable per qualsevol base militar naval. A no ser, és clar! Que estigui format per zodíacs i puntones aquesta flota. I és que, vivim en una època en què les falses notícies són potser l’arma més poderosa per derrotar als enemics i en aquest cas el procés català. Davant d’aquest panorama em poso escoltar a la rapera francesa, Keny Arkana, i el seu “pour vérités” i esperar que algun dia el seny i la seny torni a regnar entre nosaltres.

Batiste Forcadell

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -