14.3 C
Amposta

Confisquen material falsificat per un valor de 58.000 euros al mercat de la Ràpita

Entre el material falsificat hi havia auriculars sense fil, bosses i roba

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Civil va desenvolupar una inspecció al mercat ambulant de la Ràpita per verificar l’existència de material falsificat posat a la venda. Els paradistes feia un cert temps queixant-se que diverses persones exercien la venda de productes al mercat i que no pagaven cap taxa, sospitant, a més, que el material que venien podria ser falsificat.

Agents uniformats i de paisà es van dirigir al mercat ambulant de la Ràpita per verificar la veracitat de les queixes interposades. A la inspecció es van detectar diversos llocs de venda al marge dels autoritzats per la corporació municipal que tenien exposat gènere falsificat de diverses marques així com productes electrònics.

Els agents van procedir a la confiscació del material, el qual ascendia a un valor de 58.000 euros, per un delicte contra la Propietat Industrial. Entre el material requisat hi havia 425 peces de vestir i calçat i 34 bosses, totes falsificacions de marques molt conegudes. Els agents també van confiscar 57 auriculars sense fil falsificats d’una prestigiosa marca de telefonia mòbil.

A conseqüència de la confiscació, es van aixecar actes per un presumpte delicte contra la propietat industrial contra els responsables de la venda fraudulenta en qualitat d’investigats.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -