14.3 C
Amposta

Coneix Arantxa Ferré, la jove santjaumera que personalitza bijuteria artesanal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Arantxa Ferré és una jove de Sant Jaume d’Enveja que durant el confinament va decidir emprendre un nou projecte a la seva vida: CocoLoveShop, una botiga digital de bijuteria artesanal.

Per conèixer de més a prop aquest projecte, hem parlat amb la seva impulsora:

 • Primerament, qui és la persona que hi ha darrere de Coco Love Shop?

Soc Arantxa, una noia de 32 anys de Sant Jaume d’Enveja, però actualment visc a l’Aldea.
Des de ben petita que m’agrada el tema de la joieria i la bijuteria. També m’agrada molt ballar i, de fet, em vaig treure el títol d’ instructora de zumba. Treballo a una gestoria des de fa 13 anys i en el meu temps lliure, que no és molt,😅 em dedico a Cocolove!

 • Com va néixer aquest projecte?

Al confinament vaig veure algunes pàgines a Instagram en què hi havia noies fent porta-mascaretes, i això em va cridar molt l’atenció. Vaig pensar: i per què no ho faig jo?
Vaig començar a buscar pàgines i possibles proveedors per provar… vaig començar amb polseretes personalitzades, i vaig veure que tenien èxit. Llavors, vaig continuar innovant…

 • Tot és fet a mà. D’on et ve aquesta passió?

  Sí, la majoria de les cosetes que tinc a Cocolove son fetes a mà… des de sempre que m’agrada aquest món de la joieria.
 • Com van ser els inicis d’aquest projecte?

Els inicis la veritat és que no van ser fàcils. El primer mes no em coneixia ningú, i vaig haver de fer publicitat per que em coneguin, a banda de compartir la meva feina al meu instagram personal i també fer que els familiars i amics em donéssin visibilitat. Així, poc a poc em vaig donar més a conèixer. El mes següent va començar l’època de Nadal i vaig tenir bastantes comandes. La veritat és que vaig estar molt contenta.

 • Vas començar fent bijuteria artesana. Com ha anat evolucionant Coco-Love Shop? Sí, vaig començar fent bijuteria artesana. He anat invertint i creixent amb tots els sentits. Tinc proveedors que tenen plata de primera llei i inclús faig encarrecs de collars i polseres personalitzades de plata per als clients que m’ho demanen.
  Fa dos mesos vaig decidir comprar-me la màquina de vinil i aquest any per Nadal també he pogut fer boletes i cosetes personalitzades.

 • Durant l’època de Nadal com creix la demanda? Has notat canvis entre altres anys i enguany?

Nadal és una epoca en què es ven bastant, i des del primer any fins a dia d’avui he notat bastants canvis a millor. La gent ja em coneix més i n’hi ha que, directament, em diuen: “he de fer un regal a la meva germana; ho deixo a les teves mans…” em donen un pressupost i jo m’adapto. Estic molt contenta, la veritat…

 • Creus que la gent del territori és prou conscient de la necessitat de donar suport al comerç local en aquestes èpoques?

Hi ha gent que sí, que valora molt la feina feta a mà i hi dona molt de suport; i n’hi ha d’altres que prefereixen comprar per internet, perquè és la via ràpida. Hi ha gent per a tot.

 • Quines diries que són les mancances que tenim com a territori?

Jo per exemple tots els proveedors que tinc son de fora del territori. La majoria son de Barcelona, i també en tinc d’altres a Alemania i a Portugal.
Jo m’he de desplaçar per poder comprar-me el material, o bé comprar-lo per internet, cosa que si ho tingués a l’abast per aqui a la nostra zona, no faria falta.

 • D’on solen ser els teus clients?

La majoria dels meus clients són de les Terres de l’Ebre, però també en tinc de València, de Vigo, de Barcelona…

 • Com som una ràdio musical, ens agradaria saber quina és la teva cançó preferida i per què.

Des de ben petita que m’agrada molt Shakira. M’agrada qualsevol cançó seva, però no tinc cap de preferida… i el meu gènere musical preferit és la Bachata, que m’agrada moltissim i, com no, Romeo Santos…

Redacció- Xavi Llambrich

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -