14.3 C
Amposta

Comencen les Proves de Selectivitat de juny

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres 12 de juny comencen les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2019 per a 3.119 estudiants de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona que aspiren a accedir als estudis universitaris. D’aquests més de 3.000 estudiants matriculats, un total de 568 són de les Terres de l’Ebre i realitzaran els exàmens en cinc tribunals: 4 a Tortosa (un al campus Terres de l’Ebre de la URV, un a l’Institut Dertosa i dos a l’Institut Cristòfol Despuig, on s’avaluaran els i les alumnes de cicles formatius) i un a Amposta, a l’Institut Ramon Berenguer IV, que s’incorpora per primera vegada. Les proves seran els dies 12, 13 i 14 de juny.

Els estudiants podran consultar el resultat de les proves a partir del dia 26 de juny per internet al Portal d’Accés a la Universitat de la Generalitat. En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació. Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació igual o superior a 9 punts en la fase general de les PAU rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.

La selectivitat del mes de setembre està convocada per als dies 3, 4 i 5 de setembre i la matrícula de la prova és del 9 al 24 de juliol.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -